Zomerkamp 2015

Hieronder vinden jullie alle algemene informatie over het zomerkamp, het volledige kampboekje krijgen jullie later van je leiding.

Waarheen?

Ook dit jaar gaan we richting de Ardennen, namelijk Ochamps. Je kan het terrein bekijken op Google Maps via deze link.Ochamps

Data

  • 15 juli: Vrachtwagen inladen om 18u30 aan de scouts. Iedereen brengt zijn/haar rugzak mee en we vragen aan de jonggivers en givers om mee te helpen de vrachtwagen in te laden. De hulp van ouders is ook altijd meer dan welkom!
  • 21 juli: Vertrek met de trein. Afspraak om 7.30uur aan het station van Liedekerke.
  • 26 juli: Einde van het kamp voor de kapoenen en de wouters. We vragen aan de ouders om de kinderen te komen ophalen op het kampterrein, verdere info daarover krijgen jullie in het kampboekje.
  • 31 juli: Einde van het kamp voor de jonggivers en givers. Nadat wij ons kampterrein proper achter gelaten hebben nemen we de trein richting de scouts. Nadat de vrachtwagen is uitgeladen mogen ook jullie naar huis gaan.

Hoe inschrijven?

De prijs voor het zomerkamp bedraagt 85 euro voor kapoenen en wouters en 165 euro voor jonggivers en givers. Je inschrijving is compleet als je voor 1 juli dit bedrag stort op ons rekeningnummer BE62 4219 2051 8161 met vermelding van “Familienaam – Voornaam – Tak – Zomerkamp”.

We willen graag benadrukken dat het belangrijk is om deze inschrijvingsdatum te respecteren.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.